top of page
Wildnite

Gutta i det steintøffe hårmetallbandet Wildnite er unge i alder, men har allikevel blitt et erfarent og omtalt live-band i Norge. Fredag 13 april slapp de endelig sitt første album til strålende anmeldelser i inn og utland. Wildnitespiller forrykende rock’nroll med den største selvfølgelighet og har en attitude på scenen de fleste norske rockeband bare kan misunne de. Bandet gir alt på hver eneste låt og beviser at de er proppfulle av spilleglede.


I 2016 vant bandet Emergenzafinaleni Oslo etter å ha sjarmert seg gjennom både delfinaler og semifinaler. Under finalen på Rockefeller var det aldri tvil om hvem som var det beste bandet.

 

Bandet vant i 2017 også en større konkurranse arrangert av TonsofRock Festival og magasinet Metal Hammer hvor de vant et stipend og gleden av å få spille på TonsofRock med band som Five Finger Death Punch, Slayer, Sabaton med fler. Bandet briljerte i konkurranse med over 120 band og leverte i tillegg en forrykende konsert på Tons. Wildnitehar siste par årene gjort rundt 40-50 konserter og de har varmet opp for band som bla. Quireboys, Electric Boys, WASP gitarist Chris Holmes, SuicideBombers, Lee BainIII & The GloryFires og Babysnakes. I 2018 spiler de med blant andre TNT og turnerer med Ammunition og de har spilt på live-sendt boksegalla på Viasat Sport. Vi kan garantere en forrykende konsertopplevelse med Wildnite på scenen.

Wildnight.jpg
bottom of page