top of page
Cristina Andersen

er en 25 år gammel jente, født og oppvokst i Narvik. Hun har sunget hele livet sitt og slapp nylig debutalbumet «Fra hjertet» som har fått strålende tilbakemeldinger. Hun er også solist ved begravelser og brylluper - og har gjort dette som en fast jobb de siste 9 årene ved siden av mye annet. Nå studerer hun låtskriving ved NLA Høgskolen i Oslo, for er det noe denne jenta er glad i er det å skrive musikk selv. En av hennes egne låter fikk også stor oppmerksomhet da den ble lansert sammen med en reklamefilm for «Fosterhjem Nord-Norge» - noe som betydde mye for artisten.

Hun har i tillegg til dette også de siste årene hatt en populær tradisjon i hjembyen hvor hun sammen med sin kvintett byr på hele to julekonserter i Sjømannskirka i Narvik like rundt julaften. Dette har tatt byen med storm og artisten er svært takknemlig for å få stå så sentralt i konseptet.

For Cristina er gaven med musikk formidling. Hun er svært opptatt av å gi fra scenen og er ikke fremmed for å by på seg selv. Hennes varme og nære stemme er myk som fløte og formidlingsevnen hennes trollbinder deg. Dette er en artist som virkelig hører det hun synger. ​ ​

Cristina_edited.jpg
bottom of page