top of page
Omer Bhatti

Omer Bhatti fikk sitt første store gjennombrudd da han som 9åring stod på en internasjonal scene i en talentkonkurranse, som danser. Dette førte til en rekke turneer, tv-opptredener og mediaboost. Omer ble senere oppdaget av legenden Michael Jackson, som førte til at han ble tatt under Michaels vinger og fikk reise verden rundt i flere år der han blant annet spilte en rolle i en reklame sammen med Michael som ble vist over hele Asia. Han regnes fortsatt som en nær venn av familien.

 

Denne gutten har mange baller i luften, og har gjort utrolig mye spennende, eksempler på dette er diverse tv-opptredener, der han blant annet gjorde en veldig god figur som dommer i Norske talenter. Han har regissert og produsert flere av sine egne musikkvideoer og, turnert med VGlista hele to ganger, for å nevne noe.  Hans siste store prosjekt var en musikkvideo med Prince Jacksons nyoppstartede produksjonsselskap.

 

Han er nærværende, og ærlig, noe som kan sees i VG-TVs mini-dokumentarserie, «Omer Bhatti TO LIV».

 

Det er tydelig at Omer har mange talenter, men lidenskapen hans er å jobbe med musikk og dans, og jobber for tiden med nytt spennende materiale i studio. Han gjør også gjerne skreddersydde liveopptredener til arrangementer. Omer har idag over 100 000 følgere på Instagram og Facebook.

Omer Bhatti_edited.jpg
bottom of page