top of page
Torgrim Holte

Startet sin karriere som «TV-hypnotisør» etter å ha lansert en "pilot" av showet Get Hypnotized på filmessen i Cannes i 2000. Her ble han plukket opp av produsenten Fatih Aksoy fra produksjonsselskapet Mediapim i Tyrkia og satt inn i programmet Hulia Avsarshow, som gikk på kanalen showtv. Under innspillingene i Tyrkia Ble han nominert til Rose dor i montreux,noe som igjen gjorde at han også fikk tilbud og spilte inn 10 episoder av sitt eget tvformat l.hypnose for tvkanalen TSR.
I 2001 returnerte han til Norge hvor var han hypnotisør og programleder for Hjelp, jeg er hypnotisert på TV 2, og høsten 2002 var han tilbake med et nytt hypnoseprogram, Over grensen, som gikk på samme kanal. Samme år var han forøvrig gjest i Skav
lans talkshow Først og sist og gameshowet Fangene på fortet på TV3.
I 2003 og 2004 produserte han over 50 episoder av sitt hypnoseshow for den arabiske TV-kanalen MBC1. Etter dette jobbet han med «corporate events» og «røykeslutt-hypnose». bla, så deltok han på frokost tv hos tv 2 med prosessen ved å få Signe tynning til å stumpe røyken.
I 2008 og lagde han TV serien Mary Constance for TV Haugaland og Altibox 13 programmer der han reise langs kysten på Vestlandet, og hadde med gjestar som Bellamy Brothers, Smokie, Jonas Fjeld , Beth Hart med flere. Året etterpå lagde han TV serien Mary constance " utpå igjen bygd på samme lest der han i sin yacht reiste langs kysten og oppsøkte festivaler sammen med kjendiser fra inn og utland. 

I 2010 turnerte han i utlandet igjen, med jobber blant annet i Kroatia, Thailand og i Tunisia. Samme år hadde han sitt eget show i Norge, «Øyet som ser», som gikk i Drammen Teater i november. Det kan også nevnes at han flere ganger på 1990-tallet reiste rundt i Bosnia og underholdt norsk soldater i SFOR-styrkene. I 2012 underholdte han norsk soldater i Afghanistan. I 2018 returnerte han til norsk tv, da han i vgtv-serien «Spårtsklubben» hypnotiserte tidligere hockeyspiller Erik Follestad Johansen. Follestad gjennomførte hele innspillingen under hypnose, og programmet fikk stor oppmerksomhet på sosiale medier.

Torgrim Holte.png
bottom of page