top of page
Davido

Bjørn David Fevåg er en norsk tryllekunstner bedre kjent under sitt kunstnernavn Davido. Han vokste opp på Ski sør for Oslo. Han debuterte som tryllekunstner 13 år gammel i en talentkonkurranse i Ski Rådhusteater.
Davido har som eneste nordmann 2 ganger fått 1. pris på fism-kongressen – tryllekunstnernes «Verdensmesterskap». I 1985 i Scenemagi (Madrid) og i 1982 i «Manipulasjon» (fingerferdighetstrylling, i Lausanne). I år 2000 kom Davido i Guinness rekordbok som Verdens raskeste tryllekunstner med 64 triks på 4 minutter. Ellers har han han blant annet opptrådt i Bruce Springsteen sin sønns 10-årsdag, og var med i samme TV-program i NRK der a-ha første gang opptrådte og lanserte «Take on me» i 1985. Davido bor i Oslo, setter opp egne show som han reiser på turné med, og opptrer i tillegg på store og små arrangementer over hele landet.
Han har også skrevet Davidos Tryllebok, gir personlig trylle-undervisning og holder kurs i trylling. Davido var i mange år med i styret i Magisk Junior Cirkel, og senere i Magiske Cirkel. Han har vært redaktør for foreningenes medlemsblader, var blant annet initiativtager til prisen «Årets tryllekunstner» og at foreningen skulle ha en egen presseansvarlig. Davido vil som en av Norges mest rutinerte magiker, garantert gjøre ditt arrangement helt magisk.

Davido_edited.jpg
bottom of page