top of page
Christian Ingebrigtsen

er en av Norges mest folkekjære artister.  Han har som medlem av A1 reist verden rundt med slagere som Caught In The Middle, Everytime, Take On Me og Same Old Brand New You.

 

Han har både vunnet en Brit Award og en MTV award, har solgt over 10 millioner album, og er ifølge Guinness book of hit singles, blant de 500 mest suksessfulle artistene i Britisk liste-historie.

 

Som soloartist har Christian toppet listene her hjemme med låter som In Love With An Angel, sunget i duett med Maria Arredondo, og Things Are Gonna Change.  Han har gitt ut 3 soloalbum som solgte til gull og platina, samt juleplaten Paint Christmas White i samarbeid med Frelsesarmeen.

 

Ved siden av artistkarrieren er Christian også en travel produsent og låtskriver for andre artister, har hatt en av hovedrollene i Oslo Nye Teater sin oppsetning av «Les Misérables», der han gjorde 98 forestillinger som Marius, og har stemmen i flere norske Disney utgivelser, som Flynn Rider i «To på rømmen» og «Min bror bjørnen», i tillegg til å være foredragsholder, aktiv MOT ambassadør, Compassion ambassadør og foreleser i låtskriving for NLA høgskolen Staffeldtsgate. I 2017 ga han ut sitt første solo album på 10 år.  “Got to be” inneholder låter som“Still”, som ble spilt i over 15 uker på NRK P1, “Someone to live for”, og "Break me", som ble en radiohit på Filippinene.

 

Til høsten er han aktuell med 20-års jubileumsturné sammen med a1, som starter i Asia og avsluttes med opptreden under "We love the 2000's" i Telenor Arena, før Christian begir seg på den tradisjonelle kirketurnéen "Julenatt", sammen med Rita Eriksen, Gaute Ormåsen, Frøydis Grorud og Trond Lien. ​ ​

Christian.jpg
bottom of page